Meny
 

Julegavetips til henne

sølvklokke med diamanter ligger på rød velur

Leter du etter julegavetips til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. Her får du noen tips som gjøre det lettere å navigere i mulighetenes jungel.

Fra den oppmerksomme

Imponer med å gi henne noe hun ønsker seg eller har behov for. Selv om hun ikke har skrevet ned en ønskeliste, er sannsynligheten stor for at hun har en mental ønskeliste. 

 

Tenk deg nøye om. Har hun nevnt noe hun trenger eller kunne tenke seg i det siste? En av de beste gavene man kan få, er noe man virkelig har ønsket seg som man ikke forventer.

 

Hva med en bok eller noe praktisk; som et par ordentlig gode tursko eller et par ullvotter. Er du helt tom for ideer kan du også forhøre deg med venninnene hennes for å få tips.

 

Eurosko

Timberland skoletter 1699,-

Ark bokhandel

Klompelompes vinterbarn med 40 strikkeoppskrifter 332,-

Vitusapotek

Johaug Lush ullvotter 299,90,-

 

Tips! Dersom du gir henne en myk gave: Putt det i en eske slik at det blir lettere for deg å pakke inn. I tillegg blir det vanskeligere for henne å gjette hva det er, dersom hun smugtitter under treet.

 

Walk In

Busnel skjerf 1999,- og lue 1199,-

Walk In

Colmar oliven kåpe 6299,-

Walk In

Skinnhansker 499,-

Kjærvik Interiør

Cawö håndkle 159,-

Eurosko

Skinntøfler med ullfôr i saueskinn 599,-

Sunkost

Pukka te 59,-

 Hverdagsluksus

Hudpleie- og velværeprodukter kan være skikkelig luksus. Setter man av tid til det, er duftlys, håndkrem, hudkrem, hårprodukter og parfyme produkter gir oss en liten pause i hverdagen.

 

Det skal nevnes at ikke alle produktene oppleves som luksus. En hudkrem fra dagligvarebutikken er ikke det samme som en roseduftende krem fra Lancôme. Ta en sniktur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skriv ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter.

 

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk med å legge ved en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde.

 

Hos Skin Tonic finner du et bredt utvalg og gode tilbud.

 

Den sikre gaven

Du har vel hørt før at diamanter er enhver jentes beste venn, og selv om det er overdrevent finnes det likevel en sannhet i det. Det vil si – det behøver ikke å være diamanter, men smykker har en tendens til å gjøre oss kvinner litt mo i knærne. Ser hun en firkantet, liten, hard boks under juletreet gjør nok hjertet umiddelbart et ekstra hopp.

 

Alternativene er mange. Du kan gi henne et smykke, en klokke, et armbånd, ørepynt eller en ring. Hvis du ikke har helt oversikt kan det være lurt å ta en titt i smykkeskrinet hennes. Bruker hun mest sølv eller gull – og foretrekker hun enkelt eller ekstravagant tilbehør? Har du kartlagt disse to punktene er du godt på vei og klar for julegavehandelen. På Bjørklund har vi et bredt utvalg som for eksempel tilbehøret du ser her.

Gaven med valg 

Dette gavetipset er til deg som egentlig vil gi henne en veske eller et lekkert antrekk, men synes det med størrelser og shopping er veldig vanskelig. Gir du henne dittgavekort.no så kan hun ta seg en tur på senteret og handle akkurat det hun vil ha. Vil du gjøre gaven romantisk kan du gjøre deg flid med innpakningen. Gjem gaven i en luregave eller pakk kortet inn i en stor tom eske. 

 

Kom innom senteret for å kjøpe gavekort (i gavekortautomaten ved minibanken), eller bestill kortet med eget design her (siste frist for å få garantert levering før jul er 14.desember).

 

 

 Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer.

Du finner julegavene hos oss. Sjekk våre åpningstider her.

Sist endret - 11 desember 2018

Relaterte butikker

Gullsmed
hudpleie
Vitus Apotek